Leijona-kiekkokoulu


Tunturi-Kiekon Leijona-kiekkokoulu on Suomen pohjoisin ja yksi maamme noin 180 Leijona- kiekkokoulusta. Kiekkokoulu on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille lapsille. Tunturi- Kiekon Leijona-kiekkokoulu noudattaa valtakunnallista toimintamallia, jossa Jääkiekkoliittoon tehnyt seuroille valmiit harjoitusohjelmat kolmeksi vuodeksi. Jokainen ohjaajamme koulutetaan Jääkiekkoliiton toimesta.

Tunturi-Kiekon Leijona-kiekkokoulu alkaa syys-lokakuun vaihteessa ja kiekkokoulun harjoitukset pidetään kerran viikossa Ivalon jäähallissa. Alkamisajankohdasta ilmoitetaan paikallislehti Inarilaisessa sekä kotisivuillamme. Harjoituskertoja on syys- ja kevätkaudella noin 10 kpl. Keväällä kiekkokoulu on pitänyt omat juhlalliset päättäjäiset, joissa jokainen kiekkokoululainen on saanut diplomin ja pienen kannustuspalkinnon.

Kiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki 3-8-vuotiaat lapset taitotasostaan riippumatta. Harjoitukset ovat kaikille avoimet ja mm. vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa. Kaikki Kiekkokouluun tulevat lapset vakuutetaan Tunturi-Kiekon puolesta. Harrastuksen vakiintuessa odotamme lapsen liittyvän järjestävään seuraan ja kiekkokoulu onkin jäsenmaksua lukuun ottamatta ilmainen.

Kiekkokoulu on jaettu kahteen jäällä yhtä aikaa toimivaan ryhmään: Lapsi-vanhempi ryhmä aloitteleville sekä Leijona ryhmä, jo luistelemaan oppineille lapsille. Kiekkokouluun lapsi tarvitsee mukaansa kypärän, luistimet ja juomapullon. Muita varusteita voi hankkia harrastuksen vakiintuessa. Käytettyjä varusteita voi kysyä ohjaajilta tai muiden kiekkokoululaisten vanhemmilta.

Leijona-kiekkokoulun ohjaamisesta kiinnostuneita vanhempia ja muita aktiiveja toivotaan toimintaan mukaan. Lisätietoja saa kiekkokoulun rehtorilta.

Tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Kiekkokoulun rehtori:

Janne Tervahauta

janne.perttuli@gmail.com 

0400-485998

 


HYVÄÄ KIEKKOKAUTTA 2014-2015

29. syyskuu, 2014